425 escolars reben diplomes del Curs d’Educació Vial impartit per la Policia Local d’Ontinyent

425 escolars d’Educació Primària de la pràctica totalitat dels centres educatius d’Ontinyent han rebut els diplomes acreditatius del Curs d’Educació Vial que s’ha impartit durant l’últim trimestre per part de la Policia Local de la ciutat. L’acte de lliurament dels diplomes tenia lloc al Parc del Mestre Ferrero, comptant amb la presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la regidora de Seguretat Ciutadana, Tudi Guillem, així com els regidors Joan Sanchis, Óscar Borrell i representants policials.

El curs, impartit per agents especialment sensibilitzats amb l’educació vial, constava de sessions centrades en diversos aspectes relatiu a la seguretat dels escolars, tant com a vianants (circular per la via pública, creuar els carrers, funcionament dels semàfors, etc.) com també a la vessant d’usuaris de vehicle (pujar i baixar del cotxe, col·locació del cinturó de seguretat, etc.). Tudi Guillem posava de relleu la importància d’estos cursos “per, a través dels xiquets i xiquetes, concienciar també als seus pares i mares sobre la importància del compliment de les normes de Seguretat Vial”, destacava.

seguridad-vial-ontinyent-2


En Castellano:

425 escolares de Educación Primaria de la práctica totalidad de los centros educativos de Ontinyent han recibido los diplomas acreditativos del Curso de Educación Vial que se ha impartido durante el último trimestre por parte de la Policía Local de la ciudad. El acto de entrega de los diplomas tenía lugar en el Parque del Mestre Ferrero, contando con la presencia del Alcalde de Ontinyent, Jorge Rodríguez, la regidora de Seguridad Ciudadana, Tudi Guillem, así como los regidores Joan Sanchis, Óscar Borrell y representantes policiales.

El curso, impartido por agentes especialmente sensibilizados con la educación vial, constaba de sesiones centradas en varios aspectos relativo a la seguridad de los escolares, tanto como peatones (circular por la vía pública, cruzar las calles, funcionamiento de los semáforos, etc.) cómo también a la vertiente de usuarios de vehículo (subir y bajar del coche, colocación del cinturón de seguridad, etc.). Tudi Guillem ponía de relevo la importancia de estos cursos “por, a través de los niños y niñas, concienciar también a sus padres y madres sobre la importancia del cumplimiento de las normas de Seguridad Vial”, destacaba.

No hay comentarios

Dejar respuesta