2a Jornada per al Club Bàdminton Xàtiva dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”

Bon rendiment dels xativins en la segona jornada cadet disputada en la localitat xativina.

Dissabte passat 21 de gener la localitat de Xàtiva va ser l’encarregada d’acollir la disputa de la 2a Jornada dels «Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana» en la categoria cadet. Una nova jornada dels «Jocs Esportius» que va reunir en el Pavelló Municipal Francisco Ballester a 71 esportistes de tota la comunitat, pertanyents a les categories Sub-15 i Sub-17.

El Club Bàdminton Xàtiva va comptar amb la participació de dotze esportistes, que van aconseguir uns resultats destacats sobretot en la prova de dobles on van aconseguir un percentatge de victòries del 75%. En la prova d’individual el percentatge de victòries va descendir fins al 54%. En aquesta segona jornada van destacar els següents esportistes xativins; Sarai Ramón, Andrea Orquín, Selenia Pla, Marcos Cimas i Jesús Cimas que van aconseguir ple de victòries, amb quatre, en aquesta segona jornada.

En resum, resultats esperats dels esportistes més «veterans» en aquesta competició i aprenentatge per als nous esportistes que s’inicien en aquesta mena de competicions escolars.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

“Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria cadet.


Dissabte que ve 28 de gener se celebrarà en la localitat d’Énguera la segona jornada dels els “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria aleví. El Pavelló Municipal Jaime Alegre acollirà aquesta nova jornada que reunirà prop de 50 esportistes de les categories Sub-11 i Sub-13. El Club Bàdminton Xàtiva participarà amb almenys dotze esportistes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 4 =