29 estudiants comencen les seues pràctiques a l’Ajuntament d’Ontinyent

Aquest matí tenia lloc a l’antic Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ontinyent l’acte de benvinguda al 29 becaris que hui comencen les seues pràctiques al consistori dins del del programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València. Es tracta d’un programa pel qual estos estudiants realitzaran practiques formatives remunerades en l’Ajuntament d’Ontinyent al període del 1 de juliol al 31 d’agost, amb una dedicació total de 168 hores i amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat.

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, els donava la benvinguda “a la casa de tots i de totes”, on tots els becats “tindran una oportunitat laboral i formativa que han d’aprofitar”, destacava. L’acte comptava també amb la presencia dels regidors Joan Sanchis (Personal) i Óscar Borrell (Educació), així com els caps dels diferents departaments municipals, estant les explicacions tècniques sobre les practiques a càrrec de la tècnica d’educació.

La Dipu et Beca ofereix a través de l’Ajuntament d’Ontinyent 7 beques per a funcions administratives; 5 per a Biblioteca i Cultura; 5 beques per al departament d’Esports; 3 per a Benestar Social; 3 per a Turisme; 2 beques per al departament Jurídic; 1 per al departament de Joventut; 1 per a Medi Ambient; 1 per a premsa i 1 per al departament d’Informàtica.

“La Dipu et beca” forma part del Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove posat en marxa la Diputació de València amb l’objectiu de diversificar i dignificar les beques que atorga la corporació provincial. Dins d’aquest pla, a més d’estos 29 becaris, l’Ajuntament d’Ontinyent participa d’un programa de beques de postgrau adreçades a optarà a oferir als joves que han acabat els seus estudis, dirigides a promoure la seua inserció laboral.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 1 =