24 joves s’incorporen a l’Ajuntament de Xàtiva gràcies al programa Avalem Joves Plus

La subvenció, que frega els 400.000 euros, dona treball durant un any a joves menors de 30 anys tant qualificats com no qualificats

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut hui als 24 joves que formaran part durant un any de la plantilla de l’Ajuntament de Xàtiva, gràcies al programa Avalem Joves Plus, que subvenciona a joves menors de 30 anys. La subvenció per a aquest programa, sumant les quantitats acumulades per EMPUJU (persones joves qualificades per entitats locals en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil) i EMCUJU (persones joves per entitats locals, en el Sistema de Garantia Juvenil), suma un total de 396.041 euros.

Entre els joves que han entrat hui a treballar es troben 13 no qualificats, que es repartiran de la següent forma: sis persones destinades a les distintes Brigades Municipals, un peó de neteja per a Benestar Social i Joventut, i sis conserges repartits entre Cultura, Turisme, Teatre, Esport, Casa de les Dones i Benestar Social. D’altra banda, també s’incorporen 11 joves qualificats: un diplomat en Turisme, un en Administració Financera, un titulat en Edificació Tècnica, 3 TASOC per a Joventut i Cultura, i cinc administratius que es repartiran entre Educació, Promoció Econòmica, Modernització, Cultura i Medi Ambient.

«Aquesta és una oportunitat molt bona, perquè aquests joves van treballar durant un any en un Ajuntament, descobrint la tasca que es fa en una ciutat com Xàtiva i en els diferents departaments», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha recordat que aquest programa els permetrà desenvolupar més tard treball en altres llocs. «Nosaltres estem satisfets perquè tenim molta feina i necessitem moltes mans de gent jove, amb ganes de treballar. Estem ací per a millorar aquesta ciutat, i esperem que els nous treballadors compartisquen amb nosaltres aquest objectiu», ha incidit Cerdà.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =