23 joves reben formació aquest estiu a Xàtiva gràcies a «La Dipu et Beca»

Aquest matí, els 23 joves que es beneficiaran del programa formatiu «La Dipu et Beca» han estat rebuts per l’alcalde de la ciutat de Xàtiva, Roger Cerdà. Les pràctiques formatives, impulsades per la Diputació de València, formen als estudiants en l’àmbit local gràcies al coneixements que han anat adquirint per mitjà dels seus estudis acadèmics.

Aquest any s’ha ocupat un lloc per a Recursos Humans, un per a Prevenció de Riscos Laborals, un per a Protocol, un per a Promoció Econòmica, un per a la Oficina Pressupostaria, un per al Centre Cultural CCX, un per a la biblioteca, un per al Arxiu Municipal, quatre per a Educació, un per a Turisme, dos per a Joventut, un per a Benestar Social, sis per a Esports i un altra per a la Policia Local.

Per aquest motiu, els estudiants beneficiats cursen titulacions com Administració i Finances, Edificació, Comunicació Audiovisual, Estudis Anglesos, Història, ADE, Dret, Educació Infantil, Educació Primària, Psicologia, Pedagogia, Treball Social o Promoció d’Igualtat de Gènere entre altres.

Aquestes beques són destinades a estudiants majors de 18 anys, que es troben cursant un dels estudis oficials requerits per l’Ajuntament, amb el veïnatge administratiu en qualsevol municipi de la província de València i que no haja gaudit d’una altra beca de les mateixes característiques o relacionades anteriorment.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + 11 =