L’ajuntament de la Font de la Figuera fomenta la consciència de la pertinença a una societat plural. És per això que, en base a destacar el paper i els moments rellevants de la vida de les persones, ha organitzat un acte divendres passat en el qual 17 xiques i xics han celebrat la seua incorporació a la Ciutadania de ple dret.

jovenes-font-la-figuera-2-diariXativaD’esta manera, des del consistori s’ha volgut donar la importància que es mereix a les persones que formen part del que, col.loquialment, es coneix com «quintes». Elles i ells passen així a tenir els drets de les persones legalment adultes, així com les obligacions que com a ciutadans hauran de complir.

En l’acte, tres d’estes i d’estos joves nascuts l’any 1999, van aportar a l’equip de govern les seues propostes per millorar la població, les quals passen, per exemple, per la millora d’alguns espais públics. A canvi, també han demostrat que volen implicar-se en la població al proposar-se voluntaris per ajudar a l’Ajuntament en l’organització de diversos actes.

alcalde-lafont-diaridigital.esTant l’alcalde, Vicent Muñoz, com les regidores de Joventut i Igualtat, Verónica Reyes i Ibana Tormo, van coincidir en la importància de destacar els moments importants de la vida de les persones, en este cas, de les que passen a la vida adulta, amb la responsabilitat que això comporta. Des de l’Ajuntament també es va obsequiar amb diversos objectes i descomptes en diverses activitats que es realitzaran durant tot l’any.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + 13 =