El 100% del personal administratiu de l’Ajuntament de Canals teletreballa durant l’Estat d’Alarma

L’Ajuntament de Canals ha treballat a ple rendiment durant l’Estat d’Alarma gràcies a una infraestructura modernitzada la qual, des de l’1 de gener, permet la realització telemàtica de tots els procediments administratius. Així, a través de la plataforma electrònica iPobles, el 100% del personal administratiu del consistori ha pogut teletreballar durant el confinament.

Un dels eixos de treball al llarg d’estos mesos han estat les videoconferències. A través d’aquest mitjà s’han realitzat reunions i comissions informatives a distància, i el proper 28 de maig es durà a terme el primer Plenari Ordinari Municipal telemàtic.

La infraestructura de la qual gaudeix actualment l’Ajuntament de Canals és el resultat d’un important esforç inversor que es va iniciar fa uns anys i continua hui en dia. També ha sigut imprescindible el treball de l’equip d’informàtica i la voluntat política i de la resta de treballadors i treballadores de l’ajuntament.

A més, aquesta infraestructura se sosté amb programari lliure, és a dir, sense costos de llicències i amb la seguretat que tot es gestiona sempre des d’una plataforma pròpia.

No hay comentarios

Dejar respuesta