Xàtiva habilitarà un nou espai escènic a la Glorieta per a la Fira

La Glorieta de José Espejo comptarà, enguany, amb un nou espai escènic durant la Fira d’Agost de Xàtiva que acollirà espectacles més “amateurs”.

Entre la progamació, tal i com ha confirmat el coordinador de la Fira, Juli Vercher, destaca espectacles de monòlegs a càrrec d’humoristes locals com Marcos Cháfer i Xavi Tormo, teatre faller representat per les comissions Espanyoleto i el Cid i folclore.

Es tracta, en definitiva, d’un “calaix de sastre” per cobrir les “carències” de la plaça de la Seu per a determinat públic ja que “l’objectiu és arribar a tots”.

Per altra banda, Vercher ha desvetlat alguns dels gups que compartiran escenari en ‘Al Ras Festival’, que es tornarà a celebrar al Jardí de la Pau, amb formacions i Djs locals. Aquestos grups seran Perro, Dinero o Sva-Ters, entre altres.

Dispositiu de neteja

En altre ordre de coses, la regidora de Neteja Viària en l’Ajuntament de Xàtiva, Pilar Gimeno, ha anunciat que a final de mes es celebrarà una reunió per a organitzar el dispositiu especial de neteja per a la Fira d’Agost. En aquest sentit ha explicat que es tornarà a preparar un mapa amb la ubicació dels wc portàtils i que s’intentarà millorar, respecte a l’any passat.

 

 

 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × uno =