Una nova edició del Concurs de Disfresses a la Fira de Canals

Com cada any, a la Fira de Setembre 2017 s’enceta una nova edició del concurs del ball de disfresses. Aquesta celebració, una de les més consolidades a Canals, congrega a centenars de persones que participen i són testimonis de l’acolorida desfilada.

En aquesta ocasió es durà a terme el dissabte 16 de setembre, i el recorregut s’iniciarà en la plaça del Mercat a les 23.00 h. Seguidament, es continuarà pel carrer Sant Gaietà, Sant Roc, la Plaça Pont del Riu, el carrer Blasco Ibáñez, Lluís Vives, Constitució, Diputació, Simó Duato i finalment l’Avinguda Vicente Ferri on es tornarà a la Plaça Pont del Riu. Per a participar caldrà inscriure’s de 22.00 a 23.00 en la Plaça del Mercat, ja vestits amb les disfresses, i durant la desfilada cal romandre en ordre darrere del grup de Dolçainers de Canals i la Banda de Música, que aniran encapçalant l’acte.

És fonamental que el número assignat d’inscripció es porte perfectament visible al llarg de la nit. Per altra part i per tal d’evitar qualsevol tipus d’incidència, està prohibit desfilar amb vehicles d’atracció mecànica.

En el cas dels premis infantils, els guanyadors del concurs s’anunciaran després de la desfilada, i en el dels adults al descans del ball. El jurat formarà el seu veredicte basant-se en el treball i la confecció de les disfresses, els materials utilitzats, especialment si són reciclats, la vistositat, l’originalitat i el muntatge escènic que acompanye les disfresses.
Enguany es repartiran quasi 3000 € en premis, que es distribuiran en cinc categories diferents. Els guanyadors de la categoria grupal d’adults rebran 300 €, però hi haurà premi per a totes les posicions fins a la 15a, que obtindrà un guardó de 50 €. Per al grup infantil que guanye es reserven 100 €, 80 € per al segon, 60 € per al 3r i 50 € del 4t al 8é.

A la categoria individual/parella, tant per als adults com per als xiquets, s’atorgaran 80 € per al 1r premi, 60 € per al 2n, 50 € per al 3r i 40 € per al 4t i 5é. Pel que fa a la categoria familiar, que estarà formada per una unitat familiar de mínim 2 persones, es rebran d’igual manera 80 € per al 1r premi, 60 € per al 2n i 50 € per al 3r.

Des de la regidoria de Fira i Festes i l’Ajuntament de Canals, la seua delegada Celia Ibáñez, «es convida a tots els canalins i canalines a participar en el ball de disfresses, ja que com més es gaudeixen les festes és quan col·labora tot el poble.»

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × uno =