El PP de Xàtiva lamenta errades referents al seu grup en les cròniques del plenari

Davant la notícia publicada en l’apartat de notícies de la pàgina web oficial de l’Ajuntament de Xàtiva, en la qual es fa referència a l’aprovació de la moció presentada per l’equip de govern en la qual recollia diverses reivindicacions realitzades pels pensionistes, en el punt en què es refereix al resultat de les votacions diu literalment “El Partido Popular va votar en contra d’aquesta moció ….”. Fet totalment fals, segons apunten els populars, atès que el Grup Municipal Popular es va abstenir.

El mateix dia en què es publica la notícia a la web, relaten els populars, “el propi ajuntament va penjar el vídeo de la sessió plenària celebrada el passat 27 de gener, i es pot comprovar perfectament la greu errada comesa per qui ha redactat la notícia, segons lamenten”.

Des del PP apunten que “no  volem pensar en una intencionalitat interessada a l’hora de redactar notícies com aquesta, preferiríem creure que es tracta de tan sol una errada però hem observat que aquesta errada es comet amb certa assiduïtat, no solament falsejant resultats de les votacions, si no també obviant les intervencions en els plenaris dels portaveus de l’oposició, i fins i tot traspassant el relat de la pura notícia i entrant en valoracions polítiques més pròpies d’un butlletí o pamflet d’un partit polític”.

“Encara ens sembla més greu, continuen des del PP, que qui o els qui estan al càrrec del gabinet de premsa de l’ajuntament realitzen aquest tipus d’errades, més quan estan presents en la sessions plenàries. Pensem que tal vegada el fet d’estar a les ordres de l’alcaldia com a càrrecs de confiança, els fa obeir més a determinats signes polítics, en lloc d’estar al servei de la ciutat”.

Finalment, des del PP reclamen “una correcció d’aquesta errada perquè des d’aquest grup polític, encara que alguns no ho consideren, sí treballem i aportem”, sentencien els populars.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 2 =