La pròxima assemblea ciutadana de Xàtiva Unida tindrà lloc al barri Nord-Oest/Retorno

Després del paréntesis estival, el col·lectiu Xàtiva Unida celebra la seua Assemblea Ciutadana de nou el dissabte que ve 20 d’octubre a les 19 hores. Com a novetat, aquestes assemblees que se celebren de forma trimestral, tambè servirán per arreplegar adhesions al col·lectiu i signatures al seu recent manifest de constitució.

En aquesta ocasió l’Assemblea se celebrarà a la plaça Vicent Andrés Estellés, al barri Nord-Oest/Retorno, una de les zones de més recent expansió poblacional de Xàtiva.

Seguint el seu format habitual les regidores i regidors de Xàtiva Unida en l’equip de govern de l’Ajuntament explicaran el seu treball dels últims mesos per donar pas immediatament a les preguntes de tota indole que puga plantejar el públic assistent. Com en totes les edicions d’aquesta Assemblea Ciutadana, els assistents podran formular les seues preguntes personalmente o bé mitjançant una nota escrita que transmetran els membres del col·lectiu encarregats de l’organització de l’acte.

La idea d’aquesta activitat és la mateixa que ha portat a Xàtiva Unida sempre a eixir als carrers: explicar el seu treball realitzat i escoltar i donar resposta a dubtes, necessitats i suggeriments que la ciutadania vol plantejar directament als qui governen.

Una altra novetat d’aquesta Assemblea serà que en el mateix acte es podrà recollir adhesions mitjançant la recollida de signatures, sobre el manifest de constitución de Xàtiva Unida on queden reflectits els principis bàsics d’aquest moviment social i polític xativí que està marcat per l’honestedat, el dir sempre la veritat, no prometre mai gens que no es puga fer realitat i explicar i fer pedagogia continuamente sobre la nova forma de fer política que ja experimenta la ciutat de Xàtiva des de fa més de tres anys.

També durant l’acte el col·lectiu té previst sumar adhesions mitjançant l’arreplegada de signatures del manifest de constitució de Xàtiva Unida, cosa que podrá fer-se com a ciutadania col·laboradora en el projecte que representa aquest col·lectiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + 17 =