La Mancomunitat invertirà l’ajuda del SOM en material i millores en les oficines i el Centre Ocupacional

La Diputació de València ha presentat un renovat pla d’inversions per a 2017 que repartirà 3,1 milions d’euros entre els municipis de la Costera i la Canal de Navarrés. D’eixa quantitat, 60.990,36 es destinen a la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal.

El president de l’entitat, Roberto Granero, ha anunciat que la Junta de Govern ja ha acordat la destinació d’aquestos diners i ara es ratificarà al plenari per tal de que siga definitiu.

La intenció és invertir al voltant de 35.000 euros en la compra de 80 metres d’escenari, la reparació de 200 més i l’adquisició de taules i cadires.

Actualment, la Mancomunitat disposa de tres magatzems de material ubicats als municipis de Vallada, Xàtiva i Enguera per tal de facilitar la recollida del material als pobles de les comarques. Ara, el que es pretén es, amb la compra del nou material, crear un quart magatzem en un municipi encara per determinar.

D’altra banda, com a conseqüència de la contractació de nou personal a la Mancomunitat s’ha fet necessari realitzar un actuació per tal de millorar les oficines de la seu de l’entitat, a l’antic hospital de Xàtiva, dotant-les de més espai, reformant l’existent i adquirint nou material. A aquesta actuació es destinaran 18.900 euros.

Finalment, es materialitza el compromís del president de la Mancomunitat de destinar un percentatge de la subvenció al Centre Ocupacional la Costera-Canal, l’edifici del qual pertany a l’entitat, al destinar un 10% del total, uns 6.100 euros aproximadament, a actuacions de millora que es decidiran des del propi centre donant així llibertat a l’hora d’escollir les accions més necessàries.

Granero ha explicat que “gràcies a aquesta ajuda ens podem permetre dur a terme diferents accions que repercuteixen en el conjunt de la comarca. La compra de material per a l’ús i aprofitament dels municpis és sempre un tema molt demandat pels ajuntaments ja que, principalment els pobles més menuts, es beneficien cada vegada que han de fer un esdeveniment a la seua localitat i amb la creació d’un nou magatzem facilitarem encara més els desplaçaments”.

D’altra banda, “la millora en les oficines és molt necessària ja que el nombre de treballadors s’ha incrementat notablement i cal millorar les instal·lacions per tal de que puguen treballar de manera còmoda i en bones condicions”.

Finalment, “tornem a tindre en compte al Centre Ocupacional mantenint el nostre compromís d’actuar de manera periòdica en aquesta instal·lació”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis − seis =