La Llosa de Ranes acull el festival Back to Brass

La Fundació Sanganxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes, la Societat Musical de la localitat i el quintet de metalls Back to Brass, organitza el I Festival Back to Brass La Llosa de Ranes, una activitat al voltant de la música de vent metall que es desenvoluparà des de hui i fins divendres en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa del municipi. Formació especialitzada per a instrumentistes de vent metall, classes individuals i col3lectives, masterclass, conferències, exposicions d’instruments, concerts i moltes més activitats faran que tant alumnes com a públic gaudisquen d’un ambient musical diferent, lúdic i entretingut.

El curs està dirigit a estudiants d’instruments de vent metall amb l’objectiu d’oferir una formació especialitzada de la mà de professors de repercussió internacional de trompeta, trompa, trombó, tuba i bombardino. Es desenvoluparan classes individuals i col•lectives, masterclass i conferències en relació a la tècnica, el repertori i altres aspectes importants per a la interpretació.

El Festival Back to Brass comptarà amb una variada programació de concerts diaris i es clausurarà amb la participació dels alumnes del Festival en una actuació especial al final de les jornades.

Tots els concerts seran oberts al públic i de caràcter gratuït per als assistents fins a completar l’aforament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − 1 =