La Food Truck i la Ruta Turística de Canals desborden les expectatives

La I Trobada Food Truck desbordava ja les expectatives en la seua inauguració, el divendres passat. Els veïns i visitants ocuparen les 400 cadires i taules disposades al pàrking de l’Avinguda Jaume I a les hores punta. A més, per a la I Ruta Turística, celebrada el dissabte pel matí, es van inscriure 82 persones, quan la previsió inicial indicava 30.

Pel que fa a la Food Truck Festival es va comptar amb la participació de nou caravanes, de les millors d’Espanya, equipades de cuines industrials que oferiren una ampla oferta en menjars i begudes de les seues regions d’origen. El regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Requena, ha explicat que “tots m’han fet arribar la més sincera enhorabona per aquesta I trobada que inclús ha traspassat les fronteres de la comarca”. Per la seua banda, Adrián Ocubelos, gerent de Food Truck Street, ha indicat que “la gent de Canals ens ha deixat gratament sorpresos i ha acudit massivament a aquesta cita gastronòmica sobre rodes”.

Les activitats de promoció econòmica continuaran a la localitat aquest dissabte amb la celebració de la Fira Comercial que podrà visitar-se de 10:00h a 22:00h a l’avinguda Vicent Ferri. Com a novetat, en aquesta edició es compaginaran els productes outlet amb productes de nova temporada per fer-la més ampla i atractiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Once + Ocho =