La Font instal·la una màquina de reciclatge que premia als usuaris

L’Ajuntament de la Font ha fet un pas més en matèria de reciclatge. Amb el lema #ReciclarTéPremi anima les persones a fer ús de la màquina que ha instal·lat a la planta baixa del consistori.

Dipositant botelles de plàstic, llaunes, piles i mòbils vells els usuaris aconseguiran punts (anomenats afectuosament “Fontinets”). I, entre tots els “Fontinets”, sortejarà cada divendres fantàstics premis com entrades per al festival de curts Imagina’t, vals per a usar en el comerç de la població, bons per veure les vaques i bous en festes, etc.

La iniciativa ja ha despertat l’interès de persones atretes per la mateixa, ja que, a més, només durant hui divendres, es lliurarà un obsequi a les persones que aconsegueixquen 10 punts o “Fontinets” (els necessaris per participar en els sortejos).

IMGP5217«Amb #ReciclarTéPremi acostem el reciclatge de forma divertida tant a adults com a menuts, premiant a més la seua conscienciació. Són gestos molt senzills que ajuden a reduir les tones de residus sense reciclar que s’envien a les plantes de tractament. Per tant, com més aconseguim reciclar, menor serà el nombre de tones que s’enviaran a les plantes de tractament «, s’afirma des de l’Ajuntament.

En el cas de la Font de la Figuera i des de l’any 2014 s’ha registrat un augment progressiu de les tones de residus sòlids urbans. L’objectiu rau en reduir aquesta quantitat, reciclant més, amb iniciatives com aquesta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × cuatro =