Els Vernissers Blesa, Barber i Estelles destaquen al Desafío Lurbel – Aitana

El Trail Serra Vernissa va participar a la prestigiosa prova de Finestrat que corona el Puig Campana i la Serra d’Aitana, celebrada el passat cap de setmana. Concretament va estar presents tres vernissers que van ser finishers.

El primer d’ells en prendre l’eixida va ser Enrique Blesa, el divendres a les 22:00 per enfrontar-se als 120km de la prova reina. Blesa va creuar la meta amb 22h 05’ en la posició 44 demostrant de nou les seues bones qualitats a l’ultrafons.

El dissabte pel matí participaven Barber i Estellés. Barber ho feia a la Ultra de 86km realitzant una cursa progressiva i intel·ligent com ell està acostumat a fer. Va acabar en 4a posició veterana, a poc del pòdium, i el 10e de la general, amb un temps de 12h42’.

A continuació prenia l’eixida Jose Manuel Estellés Mondria a la marató de 40km. Estellés va culminar la prova amb un temps de 8h14’.

Ara el club es prepara per a les següents curses de muntanya que es realitzaran aquest cap de setmana: el I Trail de l’ Olleria i la Marató dels Dements a Eslida, així com per al marató i 10k de València.