Canals comença a construïr la seua foguera amb l’entrada de la primera soca

Hui dimecres, 7 de desembre, i tal i com mana la tradició, Canals veurà entrar les primeres soques que aniran conformant la gran icona a Sant Antoni, la foguera més gran del món que cada gener es monta en aquest poble de la Costera.

Els festers de Sant Antoni Abat 2017 han organitzat, com tots els anys, el tradicional sopar de soques que es celebrarà aquesta nit a les 21:00 hores al pavelló d´esports Ricardo Tormo.

Unes 900 persones han confirmat, segons els festers, l´assitència a aquest sopar de soques. A més, i com a novetat d’enguany, també el Pavelló d’ esports Ricardo Tormo es celebrarà una Macro-Discomòbil que començarà cap a la mitjanit .

Les soques, les grans protagonistes de la nit junt als carreters i cavalleries, es troben ja degudament ordenades per a ser arrossegades en la partida dels Vinyals en la Torreta de Canals. Són un gran nombre de cavallistes, arribats de tot arreu, els que amb gran devoció a Sant Antoni participen en aquesta nit de soques a Canals.

Els primers en fer l’ entrada de la seua soca a la plaça major, als peus de la imatge de Sant Antoni i al lloc on s´elabora la foguera de Canals, seran els festers 2017 .

A partir de l´entrada de la primera soca, que com és tradicional serà a les dotze de la nit, ja sense parar i de manera continuada les soques aniran invaïnt la Plaça Major. A partir d’ahí començarà ja a construir-se de manera artesanal la foguera més gran del món, la de Canals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 1 =