Xàtiva Unida reduirà el trànsit en l’entorn del centre de salut d’Ausiàs March per facilitar l’accés

  • Des de Xàtiva Unida plantegen un sistema controlat d’aparcament de rotació, que reserve les places d’aparcament properes durant el temps en que s’assisteix a una consulta. La mesura té com a objectiu millorar la seguretat dels pacients, visitants i veïns de la zona, reduint la velocitat del trànsit i millorant l’accessibilitat al centre.
  • Aquestes propostes es van traslladar al veïnat en l’encontre “Amor pel Barri Nord-Oest”, que es va celebrar ahir per la vesprada en la seu de l’Associació de Veïns del Barri Nord-Oest. Aquest divendres 3 es celebrarà un encontre amb veins i veines del Nucli Històric, en la seu de CCOO a les 19:00.

Amor Amorós, candidata de Xàtiva Unida, va explicar ahir als veins i veines del Barri Nord-Oest la intenció de Xàtiva Unida d’aplicar un sistema controlat d’aparcament de rotació en l’entorn del Centre de Salut d’Ausiàs March, de manera que es facilite l’arribada i l’accés a les persones que assisteixen a les consultes o acompanyen a menors, persones majors o persones amb mobilitat reduïda.

D’altra banda, la formació xativina pretén introduir elements per a reduir la velocitat en una de les vies rectes més grans de la ciutat, en la que les grans velocitats que adquireixen alguns vehicles produeixen molèsties pel soroll i la inseguretat. En aquest entorn, a més, coincideix el Centre de

Salut amb la ruta d’anada i tornada d’un col·legi i alguns parcs infantils i pistes esportives.

Aquestes propostes es van traslladar al veïnat en l’encontre celebrat ahir de vesprada en la seu de l’Associació de Veïns del Barri Nord-Oest, el segon d’una sèrie d’encontres amb la ciutadania en els que Xàtiva Unida explica les seues propostes i recull l’opinió de la societat civil de la ciutat. En aquest encontre Amorós també va explicar altres propostes, com per exemple la instal·lació d’elements d’ombra en els parcs de l’Avinguda Ausias March, Corts Valencianes i 9 d’octubre, l’adequació del parc per a animals que hi ha aquesta zona o la construcció d’un espai d’oficines per a les associacions comercials i esportives en l’Avinguda de les Corts Valencianes.

Encontre en el Nucli Antic

El proper d’aquestos encontres tindrà lloc aquest mateix divendres 3 de març, a les 19:00, en la seu de CCOO (C/Corretgeria) i en ell es parlarà de les propostes de Xàtiva Unida per al casc antic, fent front a problemàtiques com l’estat de la xarxa d’aigua potable, el trànsit o els problemes de convivència.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × tres =