Xàtiva Unida demanarà explicacions per la gastió de les entrades de Nits al Castell

  • Només posar-se a la venda les entrades de Nits al Castell de 2023 s’han succeït diversos errors que han portat a molta gent a quedar-se ja sense entrada, inclús havent fet la cua de manera presencial al Gran Teatre, davant el col·lapse de la web de Xàtiva Turisme.
  • Aquestes errades es sumen al retard en l’inici de la venda de les entrades, anunciat per a l’1 de maig en Fitur, i que no ha començat fins el dia 5.

Xàtiva Unida ha anunciat que preguntarà en la propera Junta de Govern Local pels errors que s’han produït en la venda de les entrades de Nits al Castell de 2023. Aquest divendres 5 de maig a les 12:00 s’obria el termini per a comprar les entrades per a les Nits al Castell de 2023. Només obrir-se el període s’han començat a succeir una serie d’errors, com per exemple la caiguda de la pàgina web de Xàtiva Turisme, a través de la qual s’havien d’adquirir les entrades, que ha impossibilitat a

diverses persones poder fer-se amb una entrada per a alguns dels espectacles. Així mateix, el portal de venda d’entrades també ha registrat diversos errors. Fins i tot les persones que, davant aquest col·lapse, han optat per adquirir les entrades presencialment al Gran Teatre han vist com ja s’havien esgotat els tiquets sense poder haver-los comprat pels errors informàtics de les plataformes.

Aquesta sèrie d’errors es suma al retard en la posada a la venda de les entrades, que l’equip de govern va anunciar en el marc de Fitur que començaria l’1 de maig i que s’ha retardat fins al dia 5 sense cap tipus d’explicació al respecte.

No hay comentarios

Dejar respuesta