Xàtiva comença a pagar la segona fase de xarxa llibres i porta a Botifarra als col·legis

La Junta de Govern Local aprovà, el pasat dia 3, la concessió de la segona fase de les beques a l’estudi i adquisició de llibres de text i material escolar curricular «Xarxa Llibres». L’import de les ajudes concedides a alumnes de Xàtiva ascendeix a un total de 117.928 euros i el nombre de beneficiaris arriba als 1.473 alumnes. La previsió que maneja el departament d’Educació és que les ajudes s’ingressen per transferència bancària a les famílies beneficiàries abans del 28 d’octubre.

La regidora d’Educació, Amor Amorós, ha valorat positivament el funcionament del programa a Xàtiva. La regidora ha volgut «agrair la dedicació dels mestres i professors pel treball extra desenvolupat, que ha fet possible el correcte funcionament d’aquest programa».

D’altra banda, Amorós ha informat de la posada en marxa de l’activitat «Botifarra a l’escola» organitzada conjuntament per les regidories d’Educació i Política Lingüística. L’activitat, que servirà per commemorar la festivitat del 9 d’octubre a l’àmbit escolar de la ciutat consisteix en què el cantant xativí visitarà els col•legis d’educació infantil per compartir amb els xiquets cançons tradicionals valencianes i endevinalles recuperades de la tradició oral de les nostres comarques. Hui, Botifarra visitarà el Teresa Coloma, El Corro i a l’Atilio Bruschetti i demà divendres serà el torn del Taquígraf Martí.

La novetat d’enguany és que el concurs literari per a escolars que tradicionalment es convoca amb motiu del 9 d’octubre es dedica als alumnes de 6è de primària. El tema escollit per a aquesta edició és la interculturalitat. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper divendres dia 7, a les 11h, a la costa del castell.

No hay comentarios

Dejar respuesta