Xàtiva acull la 6ª prova de la lliga escolar intercomarcal d’Orientació de València

La prova que està organitzada pel CAX Orientació també serà vàlida per a la classificació de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació.

El dissabte 13 de maig, el CAX Orientació acull una prova d’orientació a nivell provincial, en concret, es tracta de la 6ª prova de la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació de València. A més a més, aquesta prova coincideix amb la tercera prova de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 que es realitzarà  per les instal·lacions del CEIP Jacint Castanyeda (La Bola) i per la falda de la muntanya que dona cap al Portet. Hi hauran diferents proves adaptades a l’edat dels participants i es podran practicar activitats del Go4orienteering i Correlí i completar recorreguts d’orientació curts i llargs. En les proves poden participar xiquetes i xiquets de les categories incloses en els Jocs Esportius de la CV, des de Pre-benjamins (nascuts en 2016) fins a Juvenils (nascuts en 2005). Cal recordar que les inscripcions són totalment gratuïtes però els participants s’han d’inscriure abans del dijous 11 de maig a les 15:00 hores i ho poden des de la pàgina de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) -www.fedocv.org-, amb el QR del cartell o amb l’enllaç al formulari https://forms.gle/cDQeWDf9b8UjwyvM6

En aquesta ocasió, el CAX Orientació ha preparat un recorregut d’iniciació per als adults que en altres ocasions demandaven participar i conèixer l’esport de l’orientació.  La seua inscripció és farà amb el mateix formulari i abans del dijous 11 de maig i tindrà un cost de 2€ que es pagaran en la recepció de la prova per a cobrir la despesa de l’assegurança.

La Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023  està reconeguda per la FEDOCV i comptemamb la col·laboració deDecathlon Xàtiva i la Clínica Dental Dr. Carralero.

No hay comentarios

Dejar respuesta