Una xiqueta del CEIP Taquígraf Martí, de Xàtiva guanya el “IV concurs de postals de Nadal” de la Mancomunitat

.- El concurs de dibuix ha estat adreçat a l’alumnat de cinquè i sisè de primària dels col·legis pertanyents a les poblacions que conformen l’entitat.

.- El dibuix de Lídia Ramón Juan, estudiant de sisè de Primària del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva, ha sigut l’escollit per il·lustrar la felicitació amb la qual la Mancomunitat de Municipis felicitarà a tots els organismes públics, ajuntaments i als veïns i veïnes del territori les festes de Nadal.

Aquesta és ja la quarta edició que l’entitat supramunicipal convoca aquest concurs adreçat als alumnes de cinquè i sisè de primària dels pobles que formen part de l’entitat. El jurat es va decantar pel dibuix de Lidia, on a més de la imaginació, s’ha tingut en compte  la  creativitat, la tècnica utilitzada i  la destresa.  

A part d’aquest premi especial, en el qual la guanyadora rebrà una tauleta electrònica, es lliraran  sis més, tres per curs.

Pel que fa a sisè de primària, Gabriel Nalbantov, del  CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva ha quedat en primera posició; Ainara Bataller Soriano, del CEIP Mare de Déu dels Desemparats del Genovés, segona; i Sergi Serra Albert, del col·legi Nuestra Señora de La Seo de Xàtiva, tercer.

Pel que respecta als premis de cinquè de primària, Naia Garrido, del CEIP Crist del Milacre de la Llosa de Ranes, s’ha classificat en primera posició; Rubén Micó Herrero del col·legi Nuestra Señora de La Seo de Xàtiva segon, i Eva Martínez Tapias, del CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, tercera.

Serà hui dimecres 21 de desembre a les 19 hores, quan es procedirà al lliurament de premis al saló de plenaris de la Mancomunitat. Els classificats en primera posició de cada curs rebran un xec de 50 € per a material escolar, els segons una màquina de fer roses  i els tercers, uns altaveus Bluetooth.

«En primer lloc volem aprofitar per a felicitar a Lídia Ramón Juan i als joves artistes guardonats així com a la resta de xiquets i xiquetes que han participat amb els seus dibuixos» ha destacat la presidenta de l’entitat Mª José Tortosa, qui ha afegit que «estem molt agraïts de l’elevada participació dels col·legis que han col·laborat en allò que ja és, per a la Mancomunitat, una tradició. Així mateix, esperem haver donat a conèixer un poc més la nostra entitat». 

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − dos =