Tot preparat a Canals per a celebrar les Festes de Sant Antoni Abat

Canals tornarà a celebrar les Festes de Sant Antoni Abat la pròxima setmana després de dos anys de parèntesi per la pandèmia. El cap de setmana passat es van dur a terme les presentacions de la Festera de Gràcia Major, Marina Badal Cuquerella, i la Festera de Gràcia Infantil, Abigail Oron Caldés, i demà, divendres 13 de gener, es durà a terme l’entrega i la benedicció de la Foguera, que estarà ja completament muntada.

Els dies grans iniciaran dilluns dia 16, però abans, al llarg del cap de setmana del 13, 14 i 15, es durà a terme una fira artesanal a l’avinguda Vicente Ferri. Ja dilluns, al matí, els actes comencen amb els parells infantils, el primer vítol i la baixada de la Bandera a la Casa de la Vila. De vesprada es presentarà als festers del 2024 i tindrà lloc la cavalcada de carrosses. A la nit serà el torn per a la cremà de la Foguera Més Gran del Món.

Dimarts 17, Dia de Sant Antoni, se celebren la Missa Major en honor al patró, la mascletà i la processó. Ja dimecres, 18 de gener, les festes es tanquen amb el Dia dels Parells.

No hay comentarios

Dejar respuesta