L’Ajuntament de Canals, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i amb la col·laboració del Centre de Turisme de València, posa en marxa el curs “Pernil: Tall i Servei”.
Les inscripcions per participar en aquest curs, totalment gratuït, romandran obertes fins el dia 22 de novembre i es podran fer directament al Departament ADL de l’Ajuntament de Canals o a través de l’app del Centre de Turisme.
Aquest curs es dirigeix a professionals del món de la hostaleria; caps de sala, someliers, cambrers o ajudants, en actiu o fixos discontinus que desenvolupen la seua tasca en empreses del sector turístic (hostaleria o restauració).
El taller es realitzarà el dia 27 de novembre en el Restaurant Lorente de Canals, de 9:00 a 13:00 hores. El temari inclourà conèixer les diferents denominacions d’origen, els utensilis i tipus de tall, el desós i parts del pernil, familiaritzar-se en les tècniques de tall i per últim, posar en practica els coneixements teòrics adquirits.