Reunió del grup de Compromís en la Diputació amb els regidors/es de la comarca de la Costera

Les diputades del grup de Compromís en la Diputació de València, Maria Josep Amigó, Dolors Gimeno i Mentxu Balaguer, han participat en la Trobada Comarcal amb els regidors i regidores i militants de Compromís de la comarca de la Costera amb l’objectiu principal de tindre un contacte directe entre diputats i els col·lectius locals, per a compartir objectius i aportar idees i propostes per a l’actual legislatura.

La trobada comarcal, celebrada a la seu de Compromís de l’Alcúdia de Crespins, és una de les reunions que el grup de Compromís a la Diputació està realitzant per totes les comarques de València.

Els representants de Compromís en la Diputació de València són Maria Josep Amigó, vicepresidenta primera, i coordinadora de l’àrea de Medi ambient i Sostenibilitat i presidenta del Consorci de Bombers. Xavier Rius coordinador de l’àrea de Cultura. Les noves diputades són Mentxu Balaguer (informàtica i Tecnologia, Transparència i Govern Obert, GIRSA), Dolors Gimeno (Transferències, Mancomunitats i Comarcalització, Normalització Lingüística, Mobilitat) i Glòria Tello (Teatres i MUVIM).

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − uno =