Renfe habilita aquest dilluns el registre per a sol·licitar els abonaments de descompte

Renfe posa aquest dilluns a disposició dels seus usuaris el registre a través de la seua pàgina web i aplicació per a sol·licitar els descomptes en els títols multiviatge per a Rodalies, Mitjana Distància i Avant, aprovats per Consell de Ministres dilluns passat.

Davant l’allau de peticions que espera la companyia, qualsevol usuari d’aquests serveis podrà inscriure’s en el registre però no rebrà les targetes fins al 24 d’agost. Es tracta d’un tràmit necessari per a accedir a la gratuïtat en Rodalies i Mitja Distància i el 50% de reducció en els títols d’Avant. RELACIONATQuins trens es beneficien de la bonificació del govern espanyol del 100% en l’abonament?

El sistema fomentarà la compra dels títols en línia i a través d’una targeta de crèdit i s’establirà un mètode de control per a determinar el nombre mínim de viatges que han de fer els usuaris per a gaudir dels descomptes anunciats. Segons la companyia, aquest mètode facilitarà la devolució de les fiances als viatgers que hagen complit els requisits una vegada acabe el termini de vigència de la mesura, a la fi de desembre.

Un sistema per a cada servei

En el cas de les Rodalies, el títol donarà dret a viatges il·limitats entre qualsevol origen i destinació d’un mateix nucli, com ara el de València o el de Múrcia-Alacant, entre l’1 de setembre i el 31 de desembre d’enguany. L’abonament serà gratuït per a aquelles persones que facen un mínim de 16 viatges en aquest període i s’haurà d’abonar una fiança de 10 euros per a adquirir-lo que es retornarà una vegada es verifique que s’ha complit el requisit.

Quant als trens de Mitja Distància, s’oferirà un abonament per a cada ruta entre un origen i una destinació concrets i també serà gratuït quan es faça servir per a un mínim de 16 trajectes durant els quatre mesos de vigència. La fiança, en aquest cas, serà de 20 euros.

Pel que fa als serveis Avant, s’aplicarà un descompte del 50% tots els títols multiviatge amb condicions específiques adaptades al període de bonificació establit. Altres descomptes addicionals, com ara el de família nombrosa, s’aplicaran després d’aquesta rebaixa.

No hay comentarios

Dejar respuesta