El PSPV de la Costera-Canal convoca dues assamblees obertes per tal de preparar la convenció política

La Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE La Costera-La Canal ha acordat el calendari amb el qual els socialistes prepararan la Convenció Política anunciada pel Secretari General del PSPV i President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per als dies 17, 18 i 19 de febrer. Entre les cites programades, s’inclou la celebració de dues assemblees obertes l’ objectiu de les quals és, tal com ha explicat el Secretari General comarcal, Xavi Simón, “activar el debat sobre la resposta de la socialdemocràcia als principals reptes de la societat valenciana, així com analitzar i reflexionar sobre el context social i econòmic que viu la Comunitat Valenciana”.

La fórmula de l’assemblea oberta té com a objectiu aconseguir la participació no solament de militants, sinó també de simpatitzants i de membres d’organitzacions i col·lectius socials, alguna cosa que el secretari general comarcal considera “fonamental per a obtenir una àmplia visió de la situació i les necessitats reals de les persones, ja que la unió dels diferents punts de vista ens permetrà seguir oferint les solucions més encertades”.

Segons l’acordat en la reunió de l’Executiva celebrada a Bolbait, la primera de les assemblees obertes tindrà lloc hui dimarts, a les 19:00h de la vesprada, a L’Alcúdia de Crespins, i en ella participarà el Secretari d’Organització del PSPV i Diputat en les Corts, Alfred Boix, a més del propi Simón. El 7 de febrer tindrà lloc la segona de les convocatòries, en aquesta ocasió a Énguera, on participarà el Cap del Gabinet del President de la Generalitat Valenciana, Arcadi Espanya.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − 2 =