Presentació de Josep Maria Sebastià com candidat a l’alcaldia de Xàtiva per Compromís

El proper divendres 17 de febrer a les 19:00 és farà l’acte de presentació de Josep Maria Sebastià com candidat a l’alcaldia de Xàtiva. L’esdeveniment serà conduït per Reis Gallego, Directora General d’Innovació Educativa i Ordenació, i comptarà amb la participació de Joan Baldoví diputat al Congrés i candidat per Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana. La presentació tindrà lloc al baix del conegut Bar-Restaurant Moncho de Xàtiva.  

L’acte serà el primer de la campanya local i es celebra després de diverses rondes de contacte amb entitats de la ciutadania xativina per tal de recollir propostes i opinions de cara al programa electoral. Josep Maria Sebastià ha declarat al respecte “Xàtiva necessita

un canvi, l’actual equip de govern no sembla tindre un pla clar per la nostra ciutat. Qüestions com els problemes d’inundacions i filtracions al nucli antic, amb gent que no pot viure a la seua pròpia casa no es poden ignorar. Calen actuacions immediates i una planificació per evitar que el problema es torne a repetir”. A més a més, ha afegit que “ens cal un pla de xoc per revitalitzar i renovar sectors com l’agrari, l’industrial o el comerç tradicional, propostes noves i imaginatives que eviten la pèrdua d’importància de la nostra Xàtiva.” D’altra banda també ha afirmat que “Xàtiva ha de treballar més en coordinació amb la resta de la comarca. Som el principal motor de la Costera, però en aquesta comarca tots ens necessitem si volem fer front a tot el que ve, apostem per una major integració comarcal des del respecte mutu i la cooperació entre els pobles”.  

Respecte a la resta de la candidatura, Sebastià ha indicat que “estem treballant una llista potent que represente el que és Compromís i el que és Xàtiva. Un equip de gent oberta unida pel progressisme i el valencianisme, de gent que estima la nostra ciutat sense sectarismes ni imposicions. Una candidatura per a la Xàtiva que volem”.  

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + trece =