Miquel Lorente conversa amb José Canet, abat de Xàtiva, en la primera entrega del podcast “La Cova Negra”

Xàtiva Unida presenta la primera edició d’aquest podcast en la qual conversen amb l’abat de Xàtiva sobre el paper de l’església a la ciutat o sobre la situació del centre històric.

Amb el podcast “La Cova Negra” es busca obrir un diàleg social amb la ciutadania per a
pensar el futur de la ciutat.

Xàtiva Unida ha presentat el programa “La Cova Negra” amb el seu primer podcast en el qual conversen Miquel Lorente, portaveu de la formació, i José Canet, abat de la col·legiata de Xàtiva. En la primera edició del podcast es convesa amb José Canet sobre el paper de l’església en la ciutat, el seu futur i les seues relacions amb la política municipal, així com del centre històric i el seu patrimoni i les possibilitats de col·laboració entre l’església i l’ajuntament per a la seua protecció i promoció.

Aquesta primera entrevista enceta un cicle de podcasts amb els que Xàtiva Unida pretén obrir un diàleg social amb la ciutadania per a pensar el futur de la ciutat. Aquestes entrevistes estaran protagonitzades per persones de Xàtiva i vinculades a la ciutat que poden aportar la seua visió i lesseues idees a aquest debat, des d’una perspectiva oberta i integradora. Al podcast de “La Cova Negra” es pot accedir a través de les plataformes Spotify i Anchor en els següents enllaços:

https://open.spotify.com/show/5r1kFNJTu04HsK1VNNIVI7
https://anchor.fm/lacovanegra

El títol del Podcast està extret d’un poema de Vicent Andrés Estellés present en el seu poemari dedicat a Xàtiva. Per a Estellés la Cova Negra és l’espai on els primers pobladors experimenten el dolor, l’amor, la feina i, darrerament, segles i segles de silenci i mort.
Nosaltres volem que aquesta Cova Negra siga fonamental, la pedra central que ens permeta un diàleg
social per arribar al jorn d’extensa claredat, en què farem entre totes la Xàtiva que volem, el País que
volem.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 3 =