Marcos Sanchis (PP): «recuperarem el conveni de col·laboració amb les colònies felines»

El jutjat contenciós administratiu núm. 3 de València ha declarat il·legal la resolució unilateral del conveni de col·laboració de l’ajuntament de Xàtiva amb «Una huella en el corazón», per a la gestió de les colònies felines a la Ciutat de Xàtiva de l’any 2018.
La sentència suposa una garrotada judicial per al govern del Sr. Cerdà en destapar i evidenciar el que des del PP denunciem, que la resolució unilateral era totalment injusta. El govern socialista va rescindir el conveni el gener passat de 2021 al·ludint a la falta de presentació de la memòria i el programa d’activitats de 2020. Segons recalca el magistrat l’associació va presentar durant dos exercicis una memòria exhaustiva d’activitats i no es va aportar un pla anual separat, i no va ser mai requerit. La sentència prossegueix detallant que en el cas que s’entengués per part de l’ajuntament que la memòria no cobria la necessitat d’aportació d’un pla d’actuació futura, havia d’haver-se convocat una comissió entre l’ajuntament i l’associació per a esmenar-lo, cosa que mai va ocórrer.
Marcos Sanchis ha declarat «és moment que l’Alcalde demani perdó a l’associació «Una huella en el corazón», la resolució unilateral del conveni de gestió de les colònies felines va ser un capritx del Sr. Cerdà. Hem perdut 2 anys en què hem aprovat un pla vuit, ens hem gastat 22.000 euros en menjadores i abeuradors que no s’usen, i no tenim voluntaris. Dos anys en què hem assistit al descontrol més absolut de les colònies felines. El Partit Popular advoca per asseure’s amb «Una huella en el corazón» i CES colònies felines, que han demostrat àmpliament que poden controlar les colònies felines, i signar un conveni de col·laboració per al control de les colònies felines.»

No hay comentarios

Dejar respuesta