Marcos Sanchis (PP) crearà una regidoria per a Bixquert i instal·larà càmeres per a millorar la seguretat

• El candidat del PP promet a més “un reforç en la neteja dels camins de Bixquert, alguns d’ells convertits en abocadors il·legals de fem, per això s’incrementarà la inversió en neteja”

• Sanchis destaca que “se sumarà també una millora en el servei de recollida selectiva de residus, i a més s’instal·larà un nou repetidor de televisió”

• Recorda que “en el PP tenim clara una màxima: a iguals impostos, iguals serveis. No hi ha veïns de primera o de segona segons el barri o àrea en la qual visquen a Xàtiva a diferència de l’oblit de Roger Cerdà”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha presentat les seues propostes per a Bixquert on, entre altres qüestions, es compromet a crear una regidoria específica per a Bixquert i Carraixet perquè els veïns d’aquesta zona tinguen un interlocutor directe amb l’Ajuntament de Xàtiva.
Marcos Sanchis ha visitat la zona de Bixquert i està en permanent contacte amb els veïns d’aquesta àrea residencial de Xàtiva per a fer front a les seues reivindicacions i necessitats “enfront dels anys de menfotisme del Sr. Roger Cerdà, que oblida als residents d’aquelles zones i els tracta com a ciutadans de segona”.

L’alcaldable del PP ha exposat que a més d’una regidoria específica per al Bixquert, un altre assumpte que preocupa en la zona és la seguretat, per això el compromís del PP és la instal·lació de càmeres de seguretat per a millorar la seguretat ciutadana dels habitants del Bixquert.

Marcos Sanchis ha assenyalat així mateix que “és important un reforç en la neteja dels camins de Bixquert, alguns d’ells convertits en abocadors il·legals de fem, per això amb el PP a l’Ajuntament de Xàtiva s’incrementarà la inversió en neteja”.

“A aquest augment de la neteja se sumarà també una millora en el servei de recollida selectiva de residus, i a més s’instal·larà un nou repetidor de televisió per a millorar la recepció en la zona del Bixquerts”, assenyala Marcos Sanchis.

El candidat del PP ha insistit que “en el PP tenim clara una màxima: a iguals impostos, iguals serveis. No hi ha veïns de primera o de segona segons el barri o àrea en la qual visquen a Xàtiva, tenen el mateix dret a serveis de qualitat tant el veí que viu en l’Albereda de Jaume I com en una casa en Bixquert”.

“Aqueixa és la diferència bàsica del projecte del PP per a Xàtiva i aquests huit anys de govern de Roger Cerdà, on els veïns de moltes zones de Xàtiva s’han vist enganyats i oblidats excepte per a demanar-los la recaptació dels impostos, que això el PSOE sí que ho sap fer molt bé”, ha indicat Marcos Sanchis.

El candidat del PP ha subratllat que “portem aquests anys d’oposició al carrer, escoltant els veïns i associacions, tant de Bixquert com de tota Xàtiva, sense deixar-nos un carrer sense recórrer per a conéixer les necessitats del nostre municipi, enfront de Roger Cerdà que no ix del seu despatx excepte per als seus vídeos i actes d’autobombo”. “Per això, a partir del 28 de maig seré l’alcalde de tots els veïns sense excepció, aqueixa és l’aposta del PP”, ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta