L’espectacle ‘Riures fora de l’armari’ arriba al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra es realitzarà el divendres 30 de juny, a les 23.00 h, en el marc de la celebració de l’Orgull LGTBIQ+ a Xàtiva

L’entrada és gratuïta amb invitación, les quals es poden recollir al Gran Teatre, a la Casa de les Dones i a la Casa de la Joventut

L’espectacle pioner en valencià que mostra tota la versatilitat creativa vinculada als artistes valencians que treballen contingut LGTBIQ+ arriba al Gran Teatre de Xàtiva. Riures fora de l’armari és el nom que pren el ‘Stand Out Comedy’ de Riures en Valencià.

El segell de comèdia «Riures» ha desenvolupat un espectacle a on es barregen monòlegs còmics amb contingut LGTBIQ+ en valencià i la disciplina artística del “Drag Queen” amb les dues presentadores més carismàtiques de la terreta les Germanes Pintoresque, Ferrxn i Pam Demia, així com amb l’artista Diane Gello. Junt amb aquestes, la còmica Mir Blacksmith i el creatiu multisdisciplinari Lluís Mosquera, pujaran a l’escenari del Gran Teatre de Xàtiva amb una proposta que barreja comèdia, música, cabaret i drag.

Amb gran èxit d’acollida i de crítica, l’espectacle interdisciplinari -que naix de l’activisme el cabaret i l’humor, de la necessitat d’unir la lluita del col·lectiu i la lluita per la cultura valenciana-, hi serà a la sala xativina la vetllada del divendres 30 de juny a les 23.00 hores. L’entrada és gratuïta amb invitació, les quals es poden recollir al gran Teatre de Xàtiva (dimarts, dijous i divendres de 12.00 a 14.00 hores), a la Casa de les Dones de Xàtiva (de dilluns a divendres de 8.00 a 21.00 hores) i a la Casa de la Joventut de Xàtiva (de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores). Actualment, ja s’han recollit invitacions que suposen el 60% de l’aforament del recinte.

La celebració de l’Orgull LGTBIQ+ de Xàtiva també comptarà amb una concentració amb manifest el dimecres 28 de juny a les 20.00 hores davant de l’Ajuntament de Xàtiva, i amb un sopar (per al que cal registrar-se prèviament) amb festa posterior -on actuaran el grup Parrusa Riot i el DJ xativí Fran Cabrerizo- el dissabte 1 de juliol a partir de les 21.00 hores al Jardí de la Pau de la capital de la Costera. Per a registrar-se per al sopar, així com per a qualsevol altra informació, es pot adreçar mitjançant el correu electrònic arcdesantmartixativa@gmail.com

No hay comentarios

Dejar respuesta