L’Espai Feminista de Xàtiva Unida presenta l’ultima novel·la de Susana Gisbert

L’espai feminista de Xativa Unida ha organitzat per a aquest divendres a les 7 de la vesprada a la Casa de Cultura, la presentació de l’últim llibre de la Fiscal de violència de gènere Susana Gisbert que porta el títol de «Descontando hasta cinco».

Aquest acte que organitza Xàtiva Unida forma part també de les activitats que amb motiu del dia internacional contra la violència de gènere ha organitzat el consell dels dones de Xàtiva.

Susana Gisbert és és fiscal especialitzada en violència de gènere, portaveu de la Fiscalia Provincial de València i escriptora.

La trajectòria literària de Gisbert de la qual destaquen diversos premis, ha estat centrada fins ara en relats curts, habitualment centrats en dones víctimes de diferents tipus de masclisme, quan no de violència de gènere, encara que també ha abordat altres qüestions com la memòria històrica.

En la novel·la que el divendres presenta a Xàtiva es dóna una intensa obra d’intriga i suspens sobre cinc dones víctimes de la violència masclista que la pròpia autora situa en la novel·la negra.

«Descontando hasta cinco» està prologada per la periodista d’informació judicial Loreto Ochando i la seua portada recull una figura femenina fotografiada per Vicente Greus.

En el seu vessant d’escriptora ha publicat juntament amb altres escriptors tres col·leccions de relats sota el nom de Bibliocafé. Aquests són: Sessió Contínua, Animals en la seua Tinta i Última trobada en Bibliocafé. També és coautora de tres publicacions del col·lectiu literari València Escriu: El temps i la vida (2016), Relats amb banda sonora (2017) i Galeria de contes (2017). Va publicar el seu primer llibre com a única autora, Mar d’Escata en 2016. És una col·lecció de relats sobre les situacions que han de travessar diverses dones per sobreviure en la societat actual.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 1 =