Les ajudes Parèntesi del Pla Resistir a Xàtiva es podran sol·licitar a partir d’aquest divendres 5 de març

El tràmit s’ha de realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i el termini finalitza el 6 d’abril

El Butlletí Oficial de la Província de València ha publicat aquest dijous 4 de març l’anunci sobre les ajudes Parèntesi del Pla Resistir per als sectors més afectats per la pandèmia a la ciutat de Xàtiva, que es podran sol·licitar a partir de demà divendres 5 de març fins el dia 6 d’abril.

Cal recordar que aquestes subvencions, que tenen una inversió de 840.000 euros amb fons de la Generaltiat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Xàtiva, estan destinades a les persones autònomes i a les microempreses amb fins a deu treballadors dels sectors que s’han vist més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia originada per la Covid-19.

Entre els sectors que es podran beneficiar d’aquestes ajudes es troben el comerç al detall de productes d’alimentació, productes tèxtils i altres productes; hotels, allotjaments turístics i agències de viatges; hostaleria, restauració i oci nocturn; activitats de creació, artístiques i d’espectacles; i activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

Les subvencions seran d’una quantitat màxima de 2.000 euros, a més d’altres 200 euros per cada persona treballadora a càrrec afiliada a la seguretat social a data de 31 de desembre de 2020. Aquest import servirà per a la cobertura de les despeses que podran haver-se realitzat des d’abril de 2020, havent de ser justificades.

L’ajuda s’haurà de sol·licitar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva, i per a consultar les bases i obtenir més informació es pot visitar la pàgina web www.reactivemxativa.com o telefonar al 96 228 98 55.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × uno =