L’Alcúdia de Crespins organitza un ventall de programació per commemorar el 25N

Amb motiu de la celebració el 25 de novembre del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, des de la Regidoria d’Igualtat de l’Alcúdia de Crespins s’han organitzat tot un ventall d’activitats que es desenvoluparan al llarg de la setmana que ve i que estan dirigides tant a la ciutadania en general com a la comunitat educativa i en la que es pretén conscienciar en la necessitat que «davant la violència de gènere, soc part de la solució».

En aquest sentit, la regidora d’Igualtat, Maite Juan, ha destacat la «necessitat d’erradicar la violència contra les dones de manera decidida i de visibilitzar la seua existència; hem de treballar per a prevenir i conscienciar a la ciutadania en la lluita contra la violència masclista».

Pel que fa a les activitats, demà dissabte a les 22:00 hores la Casa de la Música acollirà l’obra de teatre EmpodeRaras.

El dia 21 a l’IES Isabel-Clara Simó hi haurà la projecció de diversos curtmetratges amb posterior xarrada-debat amb l’alumnat, i pel que fa al CEIP la Sénia per al dia 22 s’han programat tallers.

El dimecres 23, de 12:00 a 14:00 hores, es podrà passar per l’Ajuntament per a arreplegar les balconeres de la campanya «Soc part de la solució». Dijous, de 10:30 a 13:00 al Pavelló Municipal tindrà lloc el curs d’autodefensa personal per a dones i a la vesprada al Ple Municipal s’aprovarà el II Pla d’Igualtat del protocol d’actuació davant la violència de gènere.

Pel que fa al 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones , es llegirà a les 13:00 hores a la plaça de la Constitució el manifest de repulsa i rebuig contra la violència cap a les dones.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + ocho =