L’Alcúdia de Crespins obri el termini de sol·licitud de beques Erasmus

Els i les beneficiàries rebran 50 euros al mes i les sol·licituds hauran de presentar-les abans que finalitze el termini el dia 30 de novembre

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha obert fins al 30 de novembre el termini per a sol·licitar les beques municipals per a programes d’estudis universitaris a l’estranger, Erasmus, per al present curs acadèmic. Aquestes ajudes, que hauran de tramitar-se a través de la seu electrònica mitjançant instància general o al registre d’entrada a l’Ajuntament, van destinades a estudiants universitaris empadronats en el municipi que estiguen matriculats en qualsevol universitat espanyola cursant estudis que conduïsquen a l’obtenció de titulacions universitàries oficials.

Pel que fa a la quantia econòmica a percebre, els i les beneficiàries rebran 50 euros al mes que s’abonaran en dos pagaments: un 50% a l’inici de l’estada una vegada l’alumne haja remés al consistori municipal una còpia del “Certificat d’Arribada” a la universitat de destinació que haja presentat en la seua universitat d’origen i l’altre 50% es realitzarà al final de l’estada i una vegada l’estudiant lliure una còpia del “Certificat d’Estància” que haja expedit la universitat de destí. L’incompliment d’aquest apartat obligarà l’estudiant a retornar la beca.

Els interessats hauran de presentar la següent documentació: instància de la sol·licitud; fotocòpia del DNI; certificat de la universitat en la qual estiga cursant els estudis així com la durada de la seua estada a l’estranger; un document informatiu de l’expedient acadèmic personal en el qual figuren, de manera detallada, les qualificacions obtingudes per l’alumne durant el curs anterior; un certificat d’empadronament històric expedit per l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins que indique el temps de residència en el municipi i una acreditació de les dades bancàries on es realitzarà l’ingrés de la beca (certificació bancària o fotocòpia de la llibreta en la qual el sol·licitant figura com a titular).

Les beques que ofereix l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins són independents de les quals atorga el Ministeri d’Educació i Formació Professional i l’Administració Autonòmica.

Així mateix, l’Ajuntament aprovarà la concessió de les beques a proposta de la Regidoria d’Educació i la resolució de les ajudes es farà pública en un termini no superior a 2 mesos des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Finalment, la regidora d’Educació en el consistori municipal, Maite Juan, ha manifestat la seua satisfacció perquè un any més “totes i tots aquelles estudiants que, per unes causes o per unes altres, desitgen estudiar fora i no poden fer-ho poden rebre una xicoteta ajuda municipal”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 15 =