L’Ajuntament busca solucions als camins de Canals propietat d’ADIF

Tècnics d’ADIF i de l’Ajuntament, junt amb el regidor de Camins, José Ramon Garrido i l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, han visitat, recentment, distints trams de camins que pertanyen a l’Administradora d’Infraestructures Ferroviàries.

El motiu no és altre que buscar solució al mal estat en el qual es troben aquests camins que veïns de Canals utilitzen per a moure’s pel terme rural.

Garrido i Requena es mostren esperançats en poder tindre respostes favorables a aquestes velles i necessàries demandes que, de ser assolides, milloraran la xarxa de camins locals.

En altre ordre de coses, al passat plenari es va aprovar, per unanimitat, la proposta d’alcaldia en relació amb l’aprovació definitiva dels béns i drets a ocupar temporalment per a l’execució de les obres de la substitució dels trams aeris de la xarxa de col·lectors de l’EDAR de Canals-L’Alcúdia de Crespins.

Amb aquest acord de plenari es dóna el pas definitiu perquè la Generalitat Valenciana puga escometre les obres que permetran millorar en gran mesura els col·lectors aeris actuals.

No hay comentarios

Dejar respuesta