Joventut Xàtiva organitza un curs de manipulador d’aliments i un de col·lectius NEE per a juny

Ambdós cursos es realitzaran de forma telemàtica a través de la plataforma de l’escola d’animació ABAST

El proper mes de juny, seguint amb les activitats programades des del departament de Joventut, s’han organitzat un parell de cursos sobre manipulador d’aliments i col·lectius NEE (Necessitats Educatives Especials).

El primer dels cursos serà el de manipulador d’aliments, que se celebrarà el dissabte 6 de juny de manera online a la plataforma de l’escola d’animació ABAST i amb horari lliure, sent necessari un mínim de 10 alumnes i podent apuntar-se fins un màxim de 50. El preu serà de 10 euros amb Carnet Jove i de 25 euros per a adults, tenint prioritat per a inscriure’s els menors de 30 anys.

L’altre curs programat, també de manera telemàtica a través de la plataforma d’ABAST Animació, és el de col·lectius NEE (Necessitats Educatives Especials). Aquest tindrà lloc entre el 15 i el 25 de juny, amb horari lliure i sent necessaris també un mínim de 10 i un màxim de 50 alumnes. El preu en aquest cas serà de 45 euros per a persones amb carnet jove i de 55 euros per a adults, sent prioritària la inscripció per a menors de 30 anys.

Les inscripcions per a tots dos cursos es realitzaran a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, i per a aconseguir més informació es pot enviar un correu electrònic o telefonar al 96 227 43 42 o al 663 99 92 89 en horari de 10 a 14 hores.


En castellà:

El Ayuntamiento de Xàtiva organiza cursos de manipulador de alimentos y de colectivos NEE para el mes de junio

Ambos cursos se realizarán de forma telemática a través de la plataforma de la escuela de animación ABAST

El próximo mes de junio, siguiendo con las actividades programadas desde el departamento de Juventud, se han organizado un par de cursos sobre manipulador de alimentos y colectivos NEE (Necesidades Educativas Especiales).

El primero de los cursos será el de manipulador de alimentos, que se celebrará el sábado 6 de junio de manera online en la plataforma de la escuela de animación ABAST y con horario libre, siendo necesario un mínimo de 10 alumnos y pudiendo apuntarse hasta un máximo de 50. El precio será de 10 euros con Carnet Joven y de 25 euros para adultos, teniendo prioridad para inscribirse los menores de 30 años.

El otro curso programado, también de manera telemática a través de la plataforma de ABAST Animación, es el de colectivos NEE (Necesidades Educativas Especiales). Este tendrá lugar entre el 15 y el 25 de junio, con horario libre y siendo necesarios también un mínimo de 10 y un máximo de 50 alumnos. El precio en este caso será de 45 euros para personas con carnet joven y de 55 euros para adultos, siendo prioritaria la inscripción para menores de 30 años.

Las inscripciones para ambos cursos se realizarán a través del correo electrónico joventut@ayto-xativa.es, y para conseguir más información se puede enviar un correo electrónico o llamar al 96 227 43 42 o al 663 99 92 89 en horario de 10 a 14 horas.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + 5 =