Ja es poden sol·licitar les ajudes al transport d’alumnes residents a Xàtiva

  • L’Ajuntament de Xàtiva destina un total de 33.000 euros amb un import per estudiant de fins a 400 euros

Des de hui dimarts 9 de febrer es poden sol·licitar les ajudes de transport per a alumnes residents a Xàtiva que cursen estudis universitaris de grau, formació professional de grau superior o música/dansa de grau superior fora de la ciutat durant el curs 2020/2021, després de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província.

En total es destinen 33.000 euros, dels quals cada sol·licitant podrà rebre un màxim de 400 euros. Entre els requisits per als beneficiaris es troben estar empadronat a Xàtiva de forma continuada durant almenys 3 anys i estar matriculat en algun dels casos esmentats anteriorment durant el present curs amb –almenys- el 75% dels crèdits corresponents.

Per contra, no podran ser beneficiaris estudiants de màster universitari, tercers cicles, cursos d’especialització, títols propis universitaris o de postgrau, així com tampoc les persones que tinguen alguna titulació universitària o complisquen els requisits legals per a l’expedició d’un títol universitari ni els beneficiaris d’altres ajudes al transport concedides per altres administracions públiques o els estudiants integrats en una unitat familiar amb renda superior a 60.000 euros.

Aquestes ajudes es poden sol·licitar des de hui fins el proper 10 de març, i les bases es poden trobar al portal de transparència de l’Ajuntament de Xàtiva, on es troba també el tràmit per tal de poder realitzar la sol·licitud, que s’haurà de presentar de forma telemàtica.

No hay comentarios

Dejar respuesta