Iniciativa del Poble Valencià constitueix tres nous col·lectius a la Costera

La Casa de Cultura de Xàtiva va collir passat dimecres la constitució de tres nous col·lectius d’Iniciativa del Poble Valencià a la Costera. Dos col·lectius locals, el de Xàtiva i el d’Alcúdia de Crespins i Canals, amb Joan Martínez i José Tomàs com a portaveus. També es va formar el comarcal amb Carlos Cabello com a portaveu de la Costera.

L’acte es va celebrar amb nombrosa assistència de militants i simpatitzants de la Coalició Compromís i va comptar amb la participació de Mireia Mollà, diputada autonòmica i portaveu nacional d’Iniciativa.

A totes les intervencions es va destacar la intenció d’enfortir Compromís a les nostres poblacions com a eina per implementar polítiques que milloren la vida de les persones.

En la seua intervenció Mireia Mollà ha destacat la importància de fer política com cal: «dialogant, negociant i arribant al consens. Són bons exemples la recent renovació de l’acord del Botànic o la nova llei de Funció Social de la Vivenda, aprovada el mateix dia en seu parlamentària. Una llei que garanteix el dret a l’habitatge».

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 20 =