Finalitzen les obres de l’escullera del camí de les Costes d’Agullent

L’obra del mur mitjançant sistema d’escullera per a contenció de talussos ha estat possible gràcies al finançament total per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. La empresa dedicada a la gestió i execució de l’obra ha estat Tragsa, empresa dedicada al servei públic.

El passat mes de novembre es van iniciar les obres de construcció del nou mur de contenció creant així un sistema més eficaç i estable, sent una actuació que aporta fermesa de tota la superfície del camí de Les Costes i el llit del riu.

A causa de les pluges torrencials i el fort temporal en març de 2022, part del mur de l’escullera va patir un important lliscament del talús afectant a l’estabilitat de l’escullera existent.

A més, s’ha realitzat una rampa d’accés per a personal operari des del parc de la Font Jordana al llit del riu que es mantindrà per a fer en el futur manteniment i neteja del barranc i de la zona, així com la incorporació d’una nova tanca a la part del camí de Les Costes.

No hay comentarios

Dejar respuesta