Ferran Minguet posa en peu al col·lectiu de Compromís Xàtiva

Baldoví, Navarro, Ferri i Minguet asseguren a la capital de la Costera que Compromís serà clau tant en les dues cites electorals d’abril i maig

El candidat a alcalde de Xàtiva Ferran Minguet, en un encès discurs ha aconseguit llançar al col·lectiu local de cara a les pròximes eleccions, amb la seua intervenció a l’acte electoral de Compromís celebrat a la Casa de la Cultura.
Juntament amb el cap de llista al Congrés Joan Baldovi, la també candidata a la càmera Isaura Navarro, i el cap de llista per València a les Corts Valencianes, Fran Ferri, Minguet ha manifestat que sens dubte, la coalició valencianista, d’esquerres, ecologista i feminista, serà clau en les institucions.

compromis-2-eleccionsEn el cas de Xàtiva, el candidat a alcalde ha apuntat que “per fi, perquè hi ha uns objectius polítics que passen per ser independents de qui governe, perquè hi ha un equip de treball renovat i competent, i capacitat i ganes de fer coses noves i avançar, Compromís serà l’engranatge que farà funcionar l’Ajuntament”. En aquest sentit, entre una salva d’aplaudiments del centenar llarg de persones de la sala, ha afegit que “alguns ens han volgut enterrar, però Compromís a Xàtiva està molt viu, així que els anem a arruïnar la festa”.

compromis-4-eleccionsMinguet ha llançat un missatge molt clar a l’actual alcalde Cerdà i al PSOE. “Cerdà s’ha negat a tornar a convocar el pacte d’esquerres de Sant Domenech perquè Felipe González, Alfonso Guerra, Susana Díaz, i Ábalos li marquen el camí. I ací Juan Giner de Ciutadans, que no té oferta política per Xàtiva es frega les mans. Si Cerdà no governa amb Compromís, només li queda buscar els vots de la dreta populista d’Albert Rivera. Cerdà és un irresponsable per tornar a donar ales a la dreta a Xàtiva, amb el cost tan alt que ha pagat aquesta ciutat pels jocs bruts de la dreta. Cerdà està a temps de recular i demostrar que les decisions sobre el futur de Xàtiva es prenen a Xàtiva, però com dubtem que sigui així, Compromís pel doble cordó sanitari anti dreta, de ser valencianista i d’esquerres és l’única garantia que la dreta mai tornarà a governar-nos “.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =