Els valencians Pau Andreu i Carla Saurí guanyen el premi «Joves Intèrprets» corda fregada

També es va atorgar un segon premi en la Modalitat C a la jove castellonenca Vega Rodríguez Pérez

Xàtiva,8 de maig de 2023.- El XX Concurs de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva» va prosseguir el darrer cap de setmana amb la modalitat de corda fregada, celebrada a l’auditori del Centre Cultural Xàtiva (CCX).

En la primera fase d’aquesta especialitat van participar un total de 10 joves, els i les quals van interpretar una obra obligada. A la segona fase van accedir un total de 3 participants, interpretant una obra lliure.

Finalment el primer premi de la Modalitat A va quedar desert, mentre que el primer premi de la Modalitat B, dotat amb 1.000 euros, va ser per a Pau Andreu Cueves (Paterna), de 22 anys, amb el violí. Amb aquest mateix instrument va aconseguir el primer premi de la Modalitat C -800 euros- Carla Saurí Lerma (15 anys), natural de Foios i qui actuarà en el concert de clausura que se celebrarà el 3 de juny. A més a més, el Tribunal va decidir per unanimitat atorgar un segon premi en la Modalitat C, que va ser per a la castellonenca Vega Rodríguez Pérez (13 anys), qui va aconseguir un premi de 450 euros.

El Tribunal va estar compost per Esther Vidal Martí (presidenta) i per les especialistes Marina Sanchis López (violoncel) i Miguel Pina García (viola).

El proper cap de setmana se celebrarà l’última especialitat del XX Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva, amb el piano com a protagonista.

No hay comentarios

Dejar respuesta