El PP de Xàtiva sol·licita s’aplique la bonificació del 50% de la taxa d’ocupació de via pública a la Fira de Nadal


Marcos Sanchis: “Cal fer costat al col·lectiu d’atraccions mecàniques i llocs de venda que porten 2 anys sense poder muntar a Xàtiva”.


El PP de Xàtiva ha presentat una moció per a ser debatuda en el ple del pròxim dissabte en la que sol·liciten que s’aplique la bonificació del 50% de la taxa d’ocupació de via pública per a les atraccions mecàniques i els llocs de venda de la Fira de Nadal.


Al desembre de l’any passat l’Ajuntament de Xàtiva va aprovar la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa d’ocupació de la via pública mitjançant la incorporació d’una disposició transitòria que establaria una bonificació del 50% per al 2021. No obstant això, segons el Partit Popular l’Ajuntament està cobrant el 100% de la taxa als firaires de la Fira de Nadal.


Marcos Sanchis, edil popular, ha declarat sobre aquest tema que “resulta desconcertant que l’Ajuntament no aplique la bonificació del 50% de la taxa als firers, tant d’atraccions mecàniques com de llocs de venda, quan es tracta d’una ordenança que està plenament vigent”. A més, afegeix Sanchis “d’una falta de consideració cap a un col·lectiu especialment colpejat per la pandèmia del Covid-19 perquè, no en va, després de molts anys omplint de vida i d’alegria els carrers de la nostra ciutat porten dos anys sense poder muntar a Xàtiva”. Sens dubte, conclou “mereixen un millor tracte per part de l’Ajuntament en línia amb el que s’ha fet amb el mercat ambulant o les terrasses de bars i restaurants de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =