El Col·legi Claret celebra la seua Jornada de Portes Obertes

Baix el lema “Coneix-nos”, proper dissabte 9 d’abril, el Col·legi Claret celebrarà una nova Jornada de Portes Obertes per a que tant els actuals alumnes com els futurs i antics puguen conèixer com es treballa, com és l’escenari i les interioritats d’un col·legi concertat amb una gran tradició educativa a La Costera. Una escola innovadora i de qualitat amb diferents mencions oficials com el  Nivell III de Qualitat Educativa en l’Ensenyança, ser membre de la Xarxa de Centres Plurilingües o estar durant vuit anys consecutius en la llista dels 50 millors centres de la Comunitat Valenciana.

El Col·legi Claret és un centre obert, gratuït en l’ensenyament obligatori i Infantil i subvencionat el Batxillerat. Junt al seu ideari cristià destaca per la seua innovació educativa i infraestructures estant immersos en un ampli ventall de programes com ara AMCO (per fomentar el plurilingüisme), ENTUSIASMAT (adreçat a fomentar les intel·ligències múltiples) o IMPLE (capacitant per a “aprendre a aprendre” amb l’ús de les noves tecnologies i chromebooks).

A més, el centre també destaca per la seua atenció personalitzada i el coaching a l’alumnat, el seu projecte esportiu, pel seu hort escolar, pla lector, ús de les TICS i els escacs de forma educativa, els convenis amb Càrites Arxiprestal (per a beques per al menjador i adquisició de llibres), per la seua integració en la multiculturalitat o pels projectes solidaris.

En un context com l’actual, el Col·legi Claret obre les seues portes per a mostrar com s’educa a uns alumnes que entren amb tres anys i surten de l’escola amb 18 anys dins d’un projecte estable i continu. Un camí cap al futur que busca crear en ells una consciència d’homes i dones lliures, ciutadans que, en un entorn democràtic, tinguen suficient capacitat crítica per actuar i amb valors específics que els acrediten per participar d’una societat millor i més justa.

Per tot això, el Col·legi Claret té el goig de convidar a tota Xàtiva i comarca de La Costera a participar el proper dissabte 9 d’abril, a partir de les 10 del matí a la nostra Jornada de Portes Obertes i gaudir d’una experiència pràctica i propera de la realitat del centre, per a poder ser escollit com el camí cap al futur dels seus alumnes

No hay comentarios

Dejar respuesta