Demà comença el termini per a sol·licitar el Xec Infantil Municipal 2021 a Xàtiva

La tramitació es farà a través dels centres d’Educació Infantil i hi ha de temps fins el dijous 15 d’abril

Hui s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província l’extracte de la convocatòria del Xec Infantil Municipal 2021. Per tant, demà 27 de març s’iniciarà el termini de sol·licitud d’aquestes ajudes municipals per a l’educació infantil, el qual finalitzarà el dia 15 d’abril, aquest inclòs. Les sol·licituds s’hauran de realitzar a través de l’escola infantil en la que estiga matriculat l’alumne o alumna interessats.

Les bases publicades hui regulen la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, així com el procediment per a la concessió d’ajudes econòmiques per contribuir a les despeses d’ensenyament dels menors en els trams d’edat de 2 a 3 anys, d’1 a 2 anys i de 0 a 1 any, empadronats al municipi de Xàtiva, que reunisquen les condicions establertes en dites bases, en el curs 2020-2021.

El Xec Infantil Municipal es destinarà, exclusivament, per a l’abonament de les quotes corresponents a l’ensenyament del curs escolar, fins a un màxim de deu quotes, no tenint aquesta consideració les despeses derivades d’activitats realitzades fora del període i horari escolar, activitats extraescolars, menjador, horaris especials de qualsevol tipus, llibres, material escolar, matrícules i altres d’índole.

L’alumne o alumna sol·licitants han de ser beneficiaris del bo infantil, acreditat pel centre autoritzat d’Educació Infantil de la Comunitat Valenciana per al curs escolar 2020- 2021.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − tres =