Colomer reconeix l’esforç col·lectiu del sector turístic de La Canal de Navarrés

– El secretari autonòmic de Turisme ha entregat a Quesa els distintius SICTED a 6 entitats de la Canal de Navarrés;


– Recorda que «la Comunitat Valenciana continua sent el primer destí nacional en serveis turístics de qualitat certificada pel SICTED»

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reconegut «l’esforç col·lectiu del sector turístic de la comarca de la Canal de Navarrés, per apostar pel Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí, SICTED, i construir així, un model sostenible basat en la qualitat certificada».

Colomer s’ha desplaçat al municipi de Quesa on ha participat en el lliurament dels distintius SICTED a 6 entitats de la Canal de Navarrés, juntament amb la presidenta de la Mancomunitat de la comarca, Carolina Más.

La Canal de Navarrés, exemple de cohesió d’un territori turístic

Per al titular de Turisme «la incorporació de la Canal de Navarrés al programa és molt significativa, perquè supera la visió estrictament local, i agrupa municipis d’un mateix territori turístic». En aquest sentit, ha volgut posar l’accent en «la governança, la cohesió i la suma de tota la comarca en un programa comú que permet avançar en protocols de qualitat certificada».

Així mateix, Colomer ha declarat que «el turisme requereix de les administracions públiques, però també de la iniciativa privada, d’aquells que tinguen la visió d’invertir, des de negocis familiars i empreses locals, que són essencials en aquesta proposta de qualitat turística».

D’aquesta manera, Francesc Colomer ha advocat per «apostar per la qualificació i començar a sembrar i tindre aqueixa voluntat de constància, per a construir un model sostenible, capaç de buscar el reposicionament i la rellevància dels productes, de la singularitat i de l’autenticitat que aporta aquesta comarca al conjunt de la Comunitat Valenciana».

Les 6 entitats de La Canal de Navarrés que han sigut certificades pel SICTED són: Bar La Parra; Casa Rural Els Xocolates; History Travel; Casa Rural Llac d’Anna; Tourist Info d’Anna i Tourist Info Quesa. La comarca es va adherir al programa l’any 2020; i durant l’any passat el destí va crear un grup de millora «Coneix el teu destí», el qual consisteix en el fet que es coneguen els serveis turístics participants i generen sinergies entre ells.

No hay comentarios

Dejar respuesta