Claret Xátiva, entre els 50 millors col·legis de la Comunitat Valenciana

Per sisè any consecutiu, el Col·legi Claret de Xàtiva apareix en la prestigiosa llista dels 50 Millors Centres de la Comunitat Valenciana que elabora anualment el diari El Mundo i que és l’única d’aquestes característiques a nivell educatiu. Més concretament, Claret es troba en la posició 36 amb 79 punts, millorant deu posicions respecte a 2016 i aconseguint el seu màxim històric de puntuació, gràcies a l’aposta per la innovació educativa, les noves tecnologies i el treball personalitzat amb famílies i alumnes.

Veient detingudament la classificació, cal destacar que Claret Xàtiva es troba en la posició 30 dins de la província de València, la 32 entre tots els concertats i, valorant conjuntament aquests dos criteris, se situa el número 21 entre els concertats de la Comunitat Valenciana. A més, és el primer centre que apareix dins de la xarxa de la Fundació de Col·legis Diocesans.

La classificació dels centres s’estableix de forma rigorosa atenent a 27 criteris que mesuren i avaluen als centres en tres aspectes: model d’ensenyament, oferta educativa i mitjans materials.

Entre els criteris de puntuació de la prestigiosa llista, el Col·legi Claret ha sigut reconegut per la seua innovació educativa i infraestructures, estant immersos en un ampli ventall de programes com IMPLE (capacitant per a “aprendre a aprendre” amb l’ús de les noves tecnologies i tablets), AMCO (per a fomentar el plurilingüisme) o ENTUSIASMAT (dirigit a fomentar les intel·ligències múltiples).

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + 3 =