Canals dedicarà una setmana al Medi Ambient

La Regidoria de Medi Ambient, conjuntament amb nombroses associacions i organismes, ha programat del 9 al 14 d’abril una sèrie d’activitats per tal de promoure el respecte i la conscienciació ambiental que finalitzaran amb la Fira del Medi Ambient.

Per a començar la Setmana del Medi Ambient, la planta baixa de la Casa de la Cultura «Ca Don José» acollirà una exposició fotográfica organitzada per l’associació El Brotamb el títol «Les plantes del nostre entorn. Usos i altres curiositats», la qual romandrà oberta del 10 al 14 d’abril.

Els col·legis i els instituts de Canals també estaran implicats en les activitats de sensibilització per l’entorn. Per una part, Miguel Navalón, cap de planta de l’EDAR de Canals-L’Alcúdia de Crespins, oferirà una xerrada als centres educatius sobres les aigües residuals. Per altra, s’han organitzat tallers sobre temática medi ambiental mitjançant el projecte educatiu «Recicla amb els 5 sentits» de la Generalitat Valenciana i Ecoembes.

Greenpeace també estarà present a la Setmana del Medi Ambient. José Manuel Ros, membre del voluntariat valencià de l’entitat, impartirà una xerrada sobre la problemática mediambiental causada pels plàstics. Aquesta es durà a terme el dia 13 d’abril a les 19:00 en la tercera planta de Ca Don José.

Per a culminar la programació, l’avinguda Vicente Ferri será l’escenari de la Fira del Medi Ambient, on organismos oficials i associacions ambientals i socioculturals muntaran paradetes amb productes naturals

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + doce =