Bon paper dels para atletes del CAX en el Campionat de Catalunya d’Atletisme Adaptat

Judith Tortosa, Martín Serena i Josep Barberá van competir en les pistes de Can Dragó de Barcelona rebaixant algunes de les seues marques personals

Els para atletes del Club Atletisme Xàtiva (CAX) Judith Tortosa, Martín Serena i Josep Barberá continuen portant el nom de la ciutat per tota Espanya, aquesta vegada en el Campionat de Catalunya d’Atletisme Adaptat, organitzat dissabte passat en les pistes de Can Dragó de la ciutat de Barcelona per FECPC i la Federació Catalana d’Atletisme.

El “trident” del CAX va acudir com a part de l’expedició de FESA, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, aconseguint destacar una vegada més. Judith Tortosa (RR3) va finalitzar 1a en les proves de 100 i 200 metres llisos cadira, aconseguint rebaixar el seu rècord d’Espanya en 100 metres llisos fins als 19.80 segons, i aconseguint un gran crono de 40.47 en els 200. Judith va ser ovacionada en difondre’s per megafonia la validesa de les seues marques per a confirmar encara més la seua classificació per temps per al mundial d’atletisme adaptat de París del pròxim mes de juliol.

Josep Barberá (T37) i Martín Serena (T35) també van aconseguir medalla com a 1r i 2n classificats en la modalitat Open dels 100 i 200 metres llisos. Martín va confirmar el seu gran estat de forma aconseguint el seu millor crono de la temporada en els 100, amb un excel·lent 16.35 que li va deixar fregant el seu rècord en la distància (16.32), a més d’aconseguir un bon temps de 35.99 en els 200. Barberá va continuar la seua imparable progressió rebaixant les seues marques en totes dues distàncies fins als 14.42 i 31.78, respectivament, sent superat en les seues sèries només per l’actual Campió d’Espanya i recordista de la categoria T37, Iván Soriano.

La tripleta xativina es va retrobar amb part de l’equip de la Comunitat Valenciana de FESA subcampió d’Espanya per autonomies a Madrid (Igor Delgado, Elena Latre, Cintia Frasquet) als què es van afegir altres com Carolina Segundo i Jacobo Piqueras, tots ells baix la supervisió i direcció de la coordinadora del programa Relleu Paralímpic a la Comunitat Valenciana, Celia Maestre.

No hay comentarios

Dejar respuesta